top of page

Ons Team

Ger Feskens

Managing Partner

  • LinkedIn

Na zijn universitaire studie Bedrijfskunde was Ger bijna 10 jaar lang actief in de advisering van bedrijven en (semi-)overheidsorganisaties. Sinds 1997 is hij binnen zijn eigen ondernemingen vooral actief geweest met de uitvoering van civiele en energie netinfrastructuren. Momenteel adviseert hij nog altijd bedrijven en (semi-) overheidsorganisaties die voornamelijk actief zijn op het gebied van civiele- en energie netinfrastructuren. Ger is samen met Gerard Kemperman medeoprichter en bestuurder van GroEnergie Groep B.V.

Gerard Kemperman

Managing Partner

  • LinkedIn

Gerard was als fiscaal jurist verbonden aan een accountantskantoor en als zodanig betrokken bij zo’n 80% van de initiële windmolen-ontwikkelingen in Flevoland. Die ervaring in de duurzame energie nam hij mee als partner in Kemperman & Partners Projecten B.V. (sinds 2002) en vervolgens ook in GroEnergie Groep B.V. (sinds 2014), waar hij samen met Ger Feskens het dagelijks bestuur vormt. 

Ton de Fouw

Senior Projectontwikkelaar

  • LinkedIn

 

 

Sinds 2013 benut Ton zijn opleiding en werkervaring (opgedaan bij gemeenten, een projectontwikkelaar woningbouw en een bedrijfsmakelaardij) in de duurzame energiesector, met name door zijn deelnames in Kemperman & Partners Projecten B.V. (windenergie) en GroEnergie Groep B.V. (zonne-energie).   Binnen die bedrijven is hij verantwoordelijk voor de juridische en planologische aspecten van de diverse projectontwikkelingen.

Frans-Joseph van Ommeren

Senior Projectontwikkelaar

  • LinkedIn
In Memoriam

Vol ongeloof en met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het bericht dat Frans op zaterdag 4 juni jl. geheel onverwacht - en veel te jong (54) – is overleden. We verliezen in hem niet alleen een gewaardeerd collega, maar bovenal een plezierige persoon die zijn rol als projectontwikkelaar duurzame energie met enthousiasme, kennis, ervaring èn humor heeft ingevuld. Hij zal worden gemist. Ons medeleven gaat uit naar zijn dierbaren.

bottom of page