top of page

Managementteam

Managing Partner

18fc1d08-403d-4242-a517-98f5269c18d2.jpg

Ger Feskens

Na zijn universitaire studie Bedrijfskunde is Ger meer dan 10 jaar lang actief geweest in de advisering van bedrijven en (semi-) overheid organisaties. Vanaf 1997 is hij binnen eigen ondernemingen vooral actief geweest met de het adviseren, ontwikkelen en uitvoeren van projecten voor overheden, semi-overheden en ontwikkelaars op het gebied van civiele- en energie netinfrastructuren.

 

Momenteel adviseert hij nog altijd bedrijven en (semi-) overheidsorganisaties die actief zijn op het gebied van civiele- en energie netinfrastructuren. Ger is samen met Gerard Kemperman medeoprichter en bestuurder van de GroEnergie Groep B.V.

  • LinkedIn

Managing Partner

1544187456580.jpeg

Gerard Kemperman

Gerard is als fiscaal jurist verbonden geweest aan een accountantskantoor en als zodanig betrokken geweest bij zo’n 80% van de initiële windmolen-ontwikkelingen in Flevoland.

 

Die ervaring in de duurzame energie nam hij mee als partner in Kemperman & Partners Projecten B.V. (sinds 2002) en vervolgens ook in de GroEnergie Groep B.V. (sinds 2014), waar hij medeoprichter is en samen met Ger Feskens het dagelijks bestuur vormt. 

  • LinkedIn

Managing Partner

1516581806433.jpeg

Ton de Fouw

Sinds 2013 benut Ton zijn HBO-opleiding en zijn werkervaring (opgedaan bij gemeenten, een aannemer GWW en Milieutechniek, een projectontwikkelaar in de woningbouw en binnen de  bedrijfsmakelaardij) in de duurzame energiesector.

 

Met name door zijn participatie in Kemperman & Partners Projecten B.V. en de GroEnergie Groep B.V.   Binnen die bedrijven is hij onder andere verantwoordelijk voor contractvorming en - beoordeling en bestuursrechtelijke aspecten binnen de dienstverlening.

  • LinkedIn
bottom of page