PartOfRooftopEnergyJr1-1.png

Solaris industria

Solaris Industria realiseert turn-key zonnepanelenprojecten voor bedrijven met een groot dakoppervlak in Nederland. Naast advies en installatie, zorgt onze propositie voor de volledige financiering van de benodigde investering via een aparte project-BV.

Bedrijven kunnen profiteren van groene energie zonder zelf te investeren of de financieringscapaciteit van hun core business te beperken.

logo_greenspread.png

GReenspread

Greenspread is uw partner in het realiseren van elke ambitie op het gebied van duurzame energie. Wij geven bruikbare adviezen over de technische en financiële haalbaarheid van duurzame-energie-oplossingen. Greenspread gelooft in haar projecten en is daarom altijd bereid zelf (mee) te investeren.

cropped-KP-LOGO-3-removebg-preview.png

Kemperman & partners 

De afgelopen jaren betrokken geweest bij de realisatie van vele projecten in binnen- en in buitenland op het gebied van windenergie. Behalve in Nederland zijn ook betrokken geweest bij projecten in Polen, Spanje, Frankrijk, Griekenland, België, Italië, Sri Lanka, Pakistan, Afghanistan, India, Canada, Verenigde Staten en China. 

header-logo.png

Flefast consult

Het bedrijf beschikt over een brede expertise en een ruime ervaring op het gebied van fiscale, juridische en bedrijfskundige aspecten bij complexe vastgoedtransacties en bij duurzame energie- en vastgoedprojecten. 

feskens_logo.png

Feskens Advies

Levert specialistisch organisatie advies, project- en procesmanagement in vooral de bouwsector. Hierbij kan Feskens Advies vooral in de sector voor infrastructuur en Energie een grote toegevoegde waarde leveren.